Plaatbewerking - Constructiewerk

Maatwerk in aluminium, staal of inox


Door een uitgebreid machinepark kunnen we voor u maatwerk verrichten in zowel aluminium, staal als inox. Diverse bewerkingen zoals knippen, plooien, ponsen, frezen en lassen gebeurt allemaal bij ons in het atelier. Hierdoor kunnen we u verzekeren van een goede productkwaliteit en snelle service.

Gevelbekleding
Aluminiumgevelbekleding geeft een moderne look aan uw gebouw. Niet alleen kantoorgebouwen maar ook particuliere woningen weten hiermee een modern karakter te geven aan hun gevel. Aluminium speelt hier één van zijn sterkste troeven uit: het is een licht en sterk materiaal, wat het uiterst geschikt maakt om grote vlakken aluminium in uw gevel te verwerken. Bij het poederlakken van uw aluminiumgevelbekleding hebt u keuze uit wel meer dan 300 verschillende RAL-kleuren.

Brievenbussen
Laat uw fantasie werken en laat bij ons uw persoonlijke brievenbus ontwerpen en fabriceren. Vorm en grootte, kleur en afwerking, de keuze is aan u! Het kan ook het perfecte uitgangsbord worden voor uw bedrijf.
Door het gebruik van LED-verlichting kunnen we uw brievenbus nog meer accentueren.

Dorpels – Hoekafwerkingen
Plooiwerk zoals dorpels en hoekafwerkingen kunnen bij ons op maat gemaakt worden.

Balustrades
Een aluminium balustrade heeft een strakke uitstraling die uw terras nog net dat tikkeltje meer karakter geeft. Elke balustrade wordt bij ons in het atelier op maat gemaakt. Hierbij kan de klant zelf kiezen welk type profiel er gebruikt wordt bij hun balustrade. Daarbij kan er nog eens gekozen worden uit meer dan 300 verschillende RAL-kleuren om uw balustrade te poederlakken. Zo kunnen wij tegemoetkomen aan uw persoonlijke wensen.

Varia
Een idee als bedrijf of particulier voor constructiewerk? Wij helpen u graag met de technische en praktische uitwerking ervan. Kom gerust langs met uw plan en we komen samen tot het gewenste eindproduct.